Wilt u wat anders dan behang of strak stucwerk? Decowallz is gericht op Italiaans stucdesign en realiseert decoratieve wand- en vloerafwerkingen. Door ons brede assortiment zijn er veel mogelijkheden in zowel stijl als kleuren. Door een specifieke afwerking te kiezen creeert u de gewenste sfeer. Hiermee geven wij elke ruimte een eigen karakter. Neem een kijkje in ons portfolio of bij producten om u een idee te geven van de mogelijkheden. Voor vragen neemt u gerust contact met ons op.

Al sinds 2007 hebben wij ervaring in wandafwerking en sinds 2015 is Decowallz opgericht. Door middel van diverse trainingen in binnen- en buitenland zijn wij ons gaan specialiseren in Italiaans stucdesign. Inmiddels hebben we veel projecten mogen afwerken.

In ons atelier maken wij gebruik van een eigen verfmachine. Hierdoor is het voor ons mogelijk om elke gewenste kleur te maken. Wij geven u graag advies in kleur en product en nodigen u uit, geheel vrijblijvend (gelieve wel op afspraak) in ons atelier en  showroom een kijkje te komen nemen.