San Marco is een Italiaans merk met producten voor decoratieve wand en vloerafwerking. Wij brengen wanden tot leven met een onbeperkt creativiteit en eindeloze mogelijkheden en designs. Moederbedrijf Colorficio San Marco S.p.A. bestaat sinds 1962 en is bevestigd in Marcon bij Venetië. Naast kwalitatief hoogwaardige producten biedt San Marco trainingen en servicegerichte ondersteuning aan klanten.

Als dealer en verwerker van San Marco en door de samenwerking met de andere vier dealers in Nederland zijn wij in staat om grotere projecten binnen de afgesproken termijn op te kunnen leveren. Door deze samenwerking hebben wij alle productkennis en ervaring in huis om u te adviseren over de samenstelling elk gewenst product.

San Marco heeft een heel breed assortiment aan producten. In onze showroom en trainingscentra kunt u de producten bekijken en persoonlijk advies krijgen. Alle San Marco producten kunnen worden besteld op kleur en worden, klaar om te gebruiken, afgeleverd. Voor gangbare producten zijn kleurenkaarten ontwikkeld waarop het materiaal te zien en te voelen is. Graag nodigen wij u uit in 1 van onze showrooms om de kwaliteit van de producten, en de sfeer die het met zich mee brengt, zelf te ervaren.